duminică, 18 septembrie 2011

Vrei să-ţi faci reclamă ? Hai la noi !


     Ceva de genu par să spună unele dintre cele mai accesate site-uri româneşti. Toate se laudă cu sisteme “de ultima generaţie” împotriva spamurilor şi anume atunci cand postezi un comentariu trebuie să introduci un cod. Asta e tot ! Problema spam-ului e rezolvată! Dar cu reclama ? Vine nea’ gigi si zice hai să-mi fac reclamă la site-ul meu pe care l-am făcut azi in 2 minute jumate’ . Unde merge? Simplu! Există o varietate foarte mare unde poţi să iţi faci reclamă . Urmează doar câteva din multele exemple posibile.
     
     www.prosport.ro – unul dintre cele mai citite ziare de sport din România cu un site foarte bine pus la punct, asta-i drept. Daca vrei să laşi un comentariu la orice articol de pe site-ul menţionat trebuie sa completezi patru “chestii” :
          -numele : care poate fi o adresa de web, un nume obscene orice, nu contează
          -adresa de e-mail: poţi să pui adresa oricui pentru că nu este verificată, idea e să fie o adresa de mail
          -comentariul : care, la fel ca şi numele, poate conţine orice fel de cuvinte vulgare sau link-uri către orice fel de site.
          -codul de securitate: este codul necesar pentru împiedicarea spamului. (Primul lucru bun pe care l-am văzut in cerinţele pentru postarea unui comentariu pe acest site)

          În concluzie site-ul renumitului ziar Prosport nu filtrează  deloc comentariile/ cuvintele folosite pentru un comentariu astfel ca site-ul a devenit mai nou un site unde îţi poţi face publicitate gratis.
          

     www.cancan.ro – deasemenea site-ul unuia dintre cele mai citite tabloide romaneşti la ora actuală. Are o securitate de invidiat ! (pentru cei mai înceţi la cerebel, eram sarcastic)
     Site-ul în discuţie are deasemenea patru spatii care trebuie completate: numele , adresa de e-mail, subiectul si comentariul care toate acestea nu sunt filtrate astfel că pot fi introduse link-uri sau orice cuvinte neadecvate sau obscene. Însă aici avem o mare surpriză !!! Nu ştiu dacă aţi observat dar nu există de completat niciun spaţiu cu numele “ Cod de securitate” (ştiţi voi, codul anti-spam). Este adevărat, formularul de postare a comentariului nu cere cod de securitate astfel ca site-ul cancan-ului poate fi uşor hack-uit de programe care spamează in liniste , sau pe romaneşte –mult si bine.
Mai pot sa vin si cu alte exemple gen : stirileprotv.ro care nu cere decât nume si comentariu sau sport.ro unde ţi se pune **** in loc de .com sau .ro la reclame, bineînţeles că lumea nu ştie să pună virgule în loc de punct pentru ca lumea e mai … ştiţi voi… neevoluată faţă de maeştrii programatori web.



          Dragi cititori, cam asta este cu articolul acesta. Surfaţi cu grijă iar eu vă spun doar stimă si respect !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu